Whatsapp stel uw vraag!
Whatsapp stel uw vraag!

Filter

Geactiveerde filters:

  Bouwlasers Er zijn geen producten in deze categorie.

  Bouwlaser kopen

  Elk bouw- of verbouwproject staat en valt met een goede voorbereiding. Dat weet u als professional als geen ander. Een bouwlaser helpt u om de exacte lijnen te bepalen. Bij Toolunie vindt u een uitgebreid assortiment bouwlasers voor binnen en buiten, geschikt voor het meten en uitzetten in elke situatie en in elke ruimte: roteren...

  Bouwlaser kopen

  Elk bouw- of verbouwproject staat en valt met een goede voorbereiding. Dat weet u als professional als geen ander. Een bouwlaser helpt u om de exacte lijnen te bepalen. Bij Toolunie vindt u een uitgebreid assortiment bouwlasers voor binnen en buiten, geschikt voor het meten en uitzetten in elke situatie en in elke ruimte: roterende lasers, afschotlasers, lijnlasers en rioollasers. Wij bieden de beste merken, een snelle levering tegen scherpe tarieven en voor service en onderhoudt kunt u altijd terecht bij onze eigen technische dienst.

  Een bouwlaser voor elke situatie

  Ons assortiment biedt meet- en uitzetapparatuur voor elke situatie. Rotatielasers zijn veelzijdige en robuuste lasers die veel worden gebruikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze hebben een hoge nauwkeurigheid, een werkbereik tot 800 meter en zijn verkrijgbaar met een volautomatische en een handmatige bediening voor het waterpas stellen. Sommige apparaten hebben extra functies, zoals een afschotfunctie. Voor het maken van hellingen zijn ook een aparte afschotlasers verkrijgbaar. Voor meet- en uitzetwerkzaamheden binnen is een lijnlaser heel geschikt. Lijnlasers zijn ook verkrijgbaar met meer of minder functies, afhankelijk van de werkzaamheden. Zo is een kruislijnlaser geschikt voor het uitzetten van slechts enkele horizontale en verticale lijnen, terwijl u met een multilijnlaser in 360 graden rondom kunt werken. Met een rioollaser kunt u leidingen en buizen onder elk gewenst afschot leggen.

  Bouwlaser kopen? Vind uw ideale meetinstrument bij Toolunie!

  Een bouwlaser kopen is niet altijd even eenvoudig. Wilt u een universeel apparaat waarmee u meerdere meet- en uitzetwerkzaamheden kunt uitvoeren? Of kiest u liever voor een gespecialiseerd instrument zoals een afschotlaser met een nauwkeurig bereikt? Bij Toolunie helpen we u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u het meetinstrument koopt dat voor u als professional het meest geschikt is. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor andere machines en materialen voor bouwen en verbouwen, bijvoorbeeld op het gebied van hijs- en heftechniek, professionele bouwzagen, ontvochtigers en pompen. In de webwinkel vindt u ons assortiment. Heeft u vragen of wilt u meer informatie of advies over onze meet- en uitzetinstrumenten? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Meer