Whatsapp stel uw vraag!
Whatsapp stel uw vraag!

Meet en uitzet Er zijn geen producten in deze categorie.

Meten is weten, een term die vaak voorkomt. Toolunie heeft een breed assortiment op het gebied van meten en uitzet.

Bouwlasers

Toolunie is het adres op het gebied van bouwlasers. Of u nu op zoek bent naar een roterende bouwlaser, een afschotslaser, lijnlasers of een rioollaser, Toolunie heeft het. De bouwlasers zijn van hoge kwaliteit en beschik...

Meten is weten, een term die vaak voorkomt. Toolunie heeft een breed assortiment op het gebied van meten en uitzet.

Bouwlasers

Toolunie is het adres op het gebied van bouwlasers. Of u nu op zoek bent naar een roterende bouwlaser, een afschotslaser, lijnlasers of een rioollaser, Toolunie heeft het. De bouwlasers zijn van hoge kwaliteit en beschikken over diverse mogelijkheden.

Meetinstrumenten

Diverse meetinstrumenten uit voorraad geleverd: Waterpasinstrumenten, afstandmeters, multimeter / voltmeter, theodolieten, slangwaterpassen en meetinstrumenten voor klimaattechniek.

Meetgereedschap

Voor iedere situatie is er een juist meetgereedschap. Toolunie beschikt over diverse meetstokken, meetwielen en waterpassen. Van aluminium waterpassen tot stelwaterpassen. Diverse groottes voor diverse toepassingen.

Accessoires

Daarnaast beschikt Toolunie over een uitgebreid assortiment met accessoires. Of u nu op zoek bent naar een statief voor uw bouwlaser of voor een laserbril, Toolunie helpt u verder.

Meer

Subcategorieën

 • Bouwlasers

  Bouwlaser kopen

  Elk bouw- of verbouwproject staat en valt met een goede voorbereiding. Dat weet u als professional als geen ander. Een bouwlaser helpt u om de exacte lijnen te bepalen. Bij Toolunie vindt u een uitgebreid assortiment bouwlasers voor binnen en buiten, geschikt voor het meten en uitzetten in elke situatie en in elke ruimte: roterende lasers, afschotlasers, lijnlasers en rioollasers. Wij bieden de beste merken, een snelle levering tegen scherpe tarieven en voor service en onderhoudt kunt u altijd terecht bij onze eigen technische dienst.

  Een bouwlaser voor elke situatie

  Ons assortiment biedt meet- en uitzetapparatuur voor elke situatie. Rotatielasers zijn veelzijdige en robuuste lasers die veel worden gebruikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze hebben een hoge nauwkeurigheid, een werkbereik tot 800 meter en zijn verkrijgbaar met een volautomatische en een handmatige bediening voor het waterpas stellen. Sommige apparaten hebben extra functies, zoals een afschotfunctie. Voor het maken van hellingen zijn ook een aparte afschotlasers verkrijgbaar. Voor meet- en uitzetwerkzaamheden binnen is een lijnlaser heel geschikt. Lijnlasers zijn ook verkrijgbaar met meer of minder functies, afhankelijk van de werkzaamheden. Zo is een kruislijnlaser geschikt voor het uitzetten van slechts enkele horizontale en verticale lijnen, terwijl u met een multilijnlaser in 360 graden rondom kunt werken. Met een rioollaser kunt u leidingen en buizen onder elk gewenst afschot leggen.

  Bouwlaser kopen? Vind uw ideale meetinstrument bij Toolunie!

  Een bouwlaser kopen is niet altijd even eenvoudig. Wilt u een universeel apparaat waarmee u meerdere meet- en uitzetwerkzaamheden kunt uitvoeren? Of kiest u liever voor een gespecialiseerd instrument zoals een afschotlaser met een nauwkeurig bereikt? Bij Toolunie helpen we u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u het meetinstrument koopt dat voor u als professional het meest geschikt is. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor andere machines en materialen voor bouwen en verbouwen, bijvoorbeeld op het gebied van hijs- en heftechniek, professionele bouwzagen, ontvochtigers en pompen. In de webwinkel vindt u ons assortiment. Heeft u vragen of wilt u meer informatie of advies over onze meet- en uitzetinstrumenten? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

 • Meetinstrumenten
 • Accessoires
 • Meetgereedschap